Creatieve workshops zijn perfect voor een uitje met je vriendinnen, collega’s, familie, nichten, etc. Heerlijk met elkaar aan de slag en aan het eind van de dag naar huis met mooie spulletjes, die je zelf hebt gemaakt.

Workshop

Leren woonaccessoires

Maak in 2,5 uur tijd prachtige leren woonaccessoires. Van kaarshouders tot pannenlappen en van sleutelhanger tot onderzetters. Ervaring is geen vereiste!

Lees meer
Workshop

Speenkoord en slabbetje

Maak in 2,5 uur tijd een speenkoord en een slabbetje.

Leer meer

 

Voor wie creatieve workshops?

Iedereen heeft creativiteit in zich en iedereen kan prachtige creaties maken. Dat hebben de workshop deelnemers van Puck Designs in de afgelopen jaren al laten zien. Je hoeft niet een duizendpoot te zijn of een creatieve op leiding gedaan te hebben of iets creatiefs te doen in je vrije uurtjes. Iedereen mag en kan deelnemen aan de workshops. En uiteindelijk gaat iedereen naar huis met zijn of haar zelf gemaakte items! Geweldig toch?

Leuke workshop aan huis 

Ideaal zijn workshops aan huis. Dan hoef je zelf niets te organiseren met betrekking tot het vervoer of instructies waar mensen naartoe moeten komen. Daarom geeft Puck Designs workshops aan huis, dus workshops op locatie. Dan kan iedereen samenkomen op een plek die jullie fijn vinden, dat kan zijn bij iemand thuis maar  bijvoorbeeld ook op kantoor. Alle materialen zijn verzorgt en alle tools worden meegebracht. Jij hoeft alleen maar voor een kopje koffie of thee te zorgen. Is dat niet makkelijk..? 

Creatief (workshop) 

Creatief bezig zijn is heerlijk ontspannen. Even helemaal nergens aan denken behalve datgene dat je aan het maken bent met een groep leuke mensen. Samen bezig zijn met hetzelfde proces alleen met allemaal een andere uiting. Prachtig om te zien wat de deelnemers kunnen maken in een paar uur tijd, daar blijven wij ons over verbazen. 

Leuke creatieve workshop

Het is heel leuk om samen mooie dingen te maken. Een leuke creatieve workshop voor iedereen is niet altijd makkelijk, want sommige mensen houden niet van schilderen of tekenen. Maar wij hebben nog nooit gehoord dat mensen het niet leuk vinden om zelfgemaakte interieur items te maken. Of om een speenkoord of schoentjes te maken als babyshower activiteit. Iedereen kan op zijn of haar eigen manier werken aan mooie leren items bij de workshops van Puck Designs. 

Creatieve workshop organiseren 

Het zelf organiseren van een creatieve workshop is vaak een hoop werk. De locatie moet je regelen, de spullen om mee te werken (het materiaal), etc. Je kunt het ook voor je laten organiseren. Dan hoef je alleen maar voor een datum te zorgen dat iedereen kan. Ideaal dus!

Creatieve workshops voor vrouwen

De workshops zijn ideaal voor een groep vrouwen. Gezellig met elkaar mooi spulletjes maken. En deze mag je ook nog eens allemaal mee naar huis nemen en kan je elke dag gebruiken. 

Workshops op locatie

Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshops Eindhoven, creatieve workshops Utrecht, creatieve workshops Brabant, creatieve workshops Achterhoek, wij komen naar je toe! Dus geen gesleep met materialen of zelf alles regelen. Het maakt niet uit of het nu aan huis is of op kantoor alles kan. Creatieve workshops thuis zijn ook ideaal als er een deelnemer(s) minder mobiel zijn!!