Workshop met vriendinnen

Een workshop met vriendinnen, leuk om te doen maar hoe kies je er een. Er worden honderden workshop met vriendinnen aangeboden. Er zijn veel sites die van alles aanbieden. De een laat je borduren, de ander laat je hout bewerken en weer een ander laat je dansen. Heel leuk allemaal, maar wat kies je nu. Zeker omdat het om meerdere mensen gaat is het lastig om te kiezen voor iets wat iedereen wel leuk vindt.

We maken in deze workshops gebruik van restleer, dus nog eens lekker duurzaam ook

De verschillende workshops

Bij Puck Designs zijn er veel mogelijkheden om een workshop met vriendinnen te volgen. Je kunt aanschuiven bij een groep of met een gesloten groep de workshops volgen. Kies uit bijvoorbeeld de workshop woonaccessoires maken van leer of kies voor de workshop clutch maken.

De items die je maakt tijdens de workshop met vriendinnen mag je mee naar huist nemen. Dan kun je dan met trots bij je dragen of een mooi plekje geven in je huis. Denk bijvoorbeeld aan je badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken.

Workshops voor mama’s

Ook bieden wij een workshop Speenkoord en slofjes maken of Speenkoord en slabbetje maken. Leuk om zelf de houden voor je kindje of om cadeau te geven. Er zijn ook groepen die het boeken als activiteit voor een babyshower. Leuk als iedereen dan iets maakt voor de aanstaande moeder.

Neem contact op over workshops

Workshop aanbod van Puck Designs

Workshop

Speenkoord en slabbetje

Maak in 2,5 uur tijd een speenkoord en een slabbetje.

Leer meer
Workshop

Leren woonaccessoires

Maak in 2,5 uur tijd prachtige leren woonaccessoires. Van kaarshouders tot pannenlappen en van sleutelhanger tot onderzetters. Ervaring is geen vereiste!

Lees meer

Belangrijk is dat je weet wat de ander leuk vindt, klinkt logisch maar het is niet altijd even makkelijk om een goede workshop te kiezen. Het leuke aan een workshop vind ik altijd wanneer je er wat aan over houdt. Dus bijvoorbeeld iets voor je interieur, of iets voor je kindje of om cadeau te geven. Hierdoor zal je er vaker aan herinnert worden. En hoe leuk is dat.

Met wie volg je de workshops met vriendinnen?

Dan is nog altijd de vraag met wie ga je een workshop met vriendinnen volgen. Neem jij al je vriendinnen mee of slecht 1 beste vriendin? Veel bedrijven bieden workshopt aan waarbij je als gehele groep moet boeken maar er zijn er ook een aantal waar je gewoon mag aanschuiven bij een groep.

Moet je ervaring hebben?

Je hoeft geen ervaring te hebben met leer bewerken om een van de workshops met vriendinnen te volgen. Het is wel verstandig om voorafgaand aan de workshop eventuele pols blessures aan te geven, dan kan ik wat meer begeleiding/ondersteuning geven. Bij sommige workshops is een naaimachine aanwezig, deze is te gebruiken onder begeleiding als je geen ervaring hebt. Geef ook even aan als je nooit met een naaimachine hebt gewerkt. Dat voorkomt ongelukken.