FAQ

Op zoek naar een antwoord? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over verzending, betaling en retourneren. Staat jouw vraag er niet tussen, laat dit dan direct weten via info@puckdesigns.nl dan helpen wij je graag verder.

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Pakketjes worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Het kan zijn dat een gepersonaliseerd item langer duurt, maar in dat geval wordt er direct na de bestelling contact met je opgenomen.

Hoe wordt mijn pakketje verzonden?

Afhankelijk van de door jouw gekozen verzendoptie, wordt het pakket verzonden. Je kunt kiezen voor verzending of afhalen. Afhalen kan alleen op afspraak. Je kunt bij je bestelling aangeven welke optie je prefereert.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Je kunt je bestelling zeker afhalen dat is een optie waarvoor je kunt kiezen tijdens het bestelproces. Let op je kan alleen afhalen op afspraak. Het afhaaladres is Vinkenslag 7 in Valkenswaard.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt voor verschillende betaalmethodes kiezen, zoals: IDeal, MasterCard, KBC, Belfius en bancontact. Wij werken samen met Stichting Mollie die een veilige betaling biedt.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Onze missie is: Jij blij, Wij blij. Dus als jij niet tevreden bent met je aankoop dan kijken we met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Uiteraard is terugbetaling een van de opties. Alleen bij gepersonaliseerde producten is dit niet van toepassing. Neem altijd contact op als je niet tevreden bent met het product, we vinden samen altijd een oplossing.

Hoe kan ik het product retourneren?

Neem voordat je gaat retourneren contact op via info@puckdesigns.nl. Dan kunnen we samen het beste retour proces bepalen.

Wanneer mag ik een artikel retourneren?

Niet gepersonaliseerde artikelen mogen altijd geretourneerd worden, wel is de regel binnen 14 dagen. Dat is ook de wettelijk bepaalde bedenk tijd voor een consument. Daar houden wij ons ook graag aan. Dus ben je niet blij of is er iets mis met het product? Laat het dan vooral weten via info@puckdesigns.nl

Vraag niet beantwoord?

Neem dan direct contact op!

Bel direct