Kinderrugzak met naam

met of zonder naam te bestellen

Zo leuk om een kleintje met een mooie rugzak te zien lopen. En trots dat ze zijn!

Je hebt een kinderrugzak ik alle soorten en maten. Van klein naar groot en van dier naar stoere tas. Deze leren kinderrugzak is gemaakt van echt leer en daarom heel duurzaam. Geen rits die kapot kan gaan en gemakkelijk te openen en sluiten met de klip. De tas kan gepersonaliseerd worden met naam. Dan kan je altijd de juiste tas aan het juiste kindje meegeven op de crèche of op school.

Specificaties van de kinderrugzak met naam

  • Afmeting: 26x6x26
  • Materiaal: 100% leer
  • Klip: zwart
  • Eenvoudig te sluiten middels klip
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

De prijs voor een kinderrugzak met naam

  • met naam 56,95 (excl. verzendkosten 6,95)

Eigenschappen van de kinderrugzak

De tas is voorzien van een handzame klip aan de voorkant. Deze is gemakkelijk te openen en sluiten door het kind, wel zo makkelijk 😉 De tas heeft dus geen rits maar door het omslaan van de bovenkant is dat ook niet nodig. Hierdoor blijft alles mooi in de tas zitten.

Afmetingen van de kinderrugzak

De tas is groot genoeg voor een broodtrommel en een pakje drinken. Maar ook om speelgoed in mee te nemen en als je kindje uit logeren gaat. Bijvoorbeeld om zijn kleren in mee te nemen.
De afmetingen zijn ongeveer 26x6x26

Kinderrugzak met naam (of zonder)

Uiteraard is het leuk als je de naam van je kindje op de rugzak zet. Het gebeurt wel eens dat een kindje met de verkeerde rugtas naar huis gaat vanuit school. Ideaal dus om de naam van het kindje op de rugtas te zetten. Deze kinderrugzak heeft een vlak aan de voorkant waar de naam van het kind op kan wordt gebrand.

Duurzame kindertas

Het leer dat is gebruikt voor de rugtas is van restleer. Hierdoor is de tas ook nog eens duurzaam! Het restleer dat ik gebruik is leer dat grote fabrikanten afdanken omdat ze het door een beschadiging niet machinaal kunnen verwerken. Nu werk ik met de hand en daardoor heb ik er geen problemen mee om eromheen te snijden. Daarnaast vind ik het ook wel passen bij leer dat er af en toe een oneffenheid in zit. Dat laat zien dat het een uniek dier is geweest.

Deze tas is op dit moment verkrijgbaar in blauw, zwart, roze, paars en wit.

Deze tas is perfect voor kindjes vanaf 2 jaar oud.