Workshop Speenkoord en Slofjes maken

De workshop speenkoord en slofjes maken is een fantastische manier om je zwangere vriendin te verrassen of gewoon gezellig met vriendinnen lieve producten maken voor de kleintjes. Op de speenkoord kun je zelf de naam van het kindje zetten. Ervaring is geen vereiste alleen een goede dosis gezelligheid en enthousiasme om aan de slag te gaan. 

Vraag de workshop aan

Informatie over de workshop

Verras je zwangere vriendin met deze fantastische workshop! Maak voor haar baby of die van jezelf een speenkoord met matchende slofjes.

Wat gaan we maken?

Elke deelnemer maakt in 3,5 uur tijd:

  • speenkoord (1 stuk)
  • slofjes (1 paar)

De prijs per deelnemer

Workshop wordt gehouden vanaf 4 tot en met 10 deelnemers
4 t/m 6  56,50 euro p.p.
7 t/m 10  48,50 euro p.p.

Ben jij met minder of meer personen, neem dan contact op. Dan kijken we samen hoe we het kunnen organiseren.

Workshops zijn alleen mogelijk op eigen locatie. Tot 25 km kom ik gratis naar de locatie, alles boven de 25 km is tegen 0,40 cent per kilometer. 

 

Wat zit erbij in?

  • Materialen zoals het leer voor de speenkoord en de slofjes maar ook de fournituren.
  • Gebruik van het gereedschap, naaimachine, slagletters, snijmatten, etc. 
  •  
  • Naaimachine, in roulatie te gebruiken onder begeleiding.

Isabel

“Te schattig, ik wil zelf ook deze slofjes ;)”

Bekijk ook de andere workshops

Workshop Clutch maken

Gezellig samen met vriendinnen, collega’s of familie een prachtige zelfgemaakte clutch maken!

Bekijk de workshop

Workshop Woonaccessoires maken

Leuke woonaccessoires van leer maken voor in je woonkamer, badkamer, slaapkamer en/of keuken. 

Bekijk de workshop

Isabel

“Uniek is deze workshop Speenkoord en slofjes maken, echt top als cadeau!”

Speenkoord

Maak in deze workshop een prachtige leren speenkoord. Deze luxe speenkoord is voorzien van een clip om hem aan de kleding van het kindje te bevestigen maar ook bijvoorbeeld aan een knuffel. Handig want ook op de crèche weten ze bij wie welke knuffel en speen hoort. Toch leuk: zelf speenkoord maken met naam.

Leren Slofjes

Ook maak je in deze workshop speenkoord en slofjes maken, prachtige zelf samengestelde leren slofjes. De slofjes zijn gemaakt van leer en zelf samen te stellen uit de stukken leer die aanwezig zijn tijdens de workshop. Alles mag zelf uitgesneden/geknipt worden en daarna in elkaar gezet worden. Dit mag met de hand of mag met de naaimachine. 

De workshop kan op locatie verzorgt worden, dat is wel zo makkelijk als je meerdere mensen bij elkaar moet krijgen voor een actieve workshop. 

Ervaring met leer bewerken is niet nodig. Wel is het handig om eventuele blessures door te geven zodat we er rekening mee kunnen houden.

Maak ik deze workshop een prachtige leren speenkoord. Deze luxe speenkoord is voorzien van een clip om hem aan de kleding van het kindje te bevestigen maar ook bijvoorbeeld aan een knuffel. Handig want ook op de crèche weten ze bij wie welke knuffel en speen hoort.