Maak kennis met Puck Designs

Van passie naar eigen bedrijf

Het begon allemaal met mijn passie (obsessie ;)) voor tassen. Van elk land dat ik bezocht moest ik een tas meenemen. Liefst handgemaakt van de lokale markten.

Nu mag ík elke dag klanten blij maken met handgemaakte producten. Soms creeer ik samen iets met de klant. Daarnaast zijn mijn webshop en diensten uitgebreid de afgelopen jaren. Van een kids assortiment tot workshops op locatie.

Kijk eens rond en laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Fun Facts

Mijn naam is Puck Smaal geboren in Friesland, om precies te zijn in Harlingen. Daar waar de boten uitvaren naar Vlieland en Terschelling.

Het liefst loop ik de gehele dag rond in mijn schort en met meet-lint, zoals op deze foto. Dat betekend namelijk dat ik of zelf bezig ben in mijn atelier of dat ik een workshop geeft!

Back in the days

Een paar jaar geleden begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde dingen maken, voor mezelf, maar vooral voor anderen. Mijn moeder gaf me haar naaimachine cadeau, daar kon ik mijn creativiteit wel in kwijt. Klein detail… ik kon nog helemaal niet werken met een naaimachine! Dat heb ik mezelf aangeleerd door diverse YouTube-tutorials te volgen.

Op mijn studentenkamer was het passen en meten, maar daar startte ik met mijn eigen label. Heerlijk in de avond uren of het weekend was ik in de weer met mijn naaimachine. Toen nog een semi-industriele, inmiddels heb ik een professionele naaimachine. 

Custom made

Als jij blij bent dan ben ik dat ook!

Kwaliteit, creativiteit en jouw wensen zijn de basis van mijn werk. Samen creëren we iets waar jij heel lang plezier van hebt. Want als jij blij bent, dan ben ik dat ook!

Een speciale kleur of klein detail, de combinatie van mijn creativiteit en de wensen van mijn klanten bleek perfect te zijn.

Het begon allemaal met een aantal standaard tassen, maar daar is het niet bij gebleven.Tegenwoordig maak ik ook Interieur items, heb ik een eigen kinderlijn en is mijn assortiment aan tassen aanzienlijk gegroeid.

Eerste zakelijke opdracht

Pitch voor Albert Heijn

Reclame bureau Milford mocht meedoen aan een pitch voor Albert Heijn. Het ging om de herintroductie van Brouwers het huismerk bier van Albert Heijn. Ze wilde uiteraard een ongekende indruk achterlaten en dat is gelukt want ze wonnen de pitch! Of het door de schort kwam weten we niet, maar dit de custom schort waarmee ze op de pitch verschenen. Voor Puck Designs de eerste zakelijke opdracht. 

Samenwerken?

Leuk! Neem contact op via +31 6 34 08 50 00 of stuur een email naar info@puckdesigns.nl

info@puckdesigns.nl