OVER PUCK

Mijn naam is Puck Smaal geboren in Friesland, om precies te zijn in Harlingen. Daar waar de boten uitvaren naar Vlieland en Terschelling.

Een paar jaar geleden begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde dingen maken, voor mezelf, maar vooral voor anderen. Mijn moeder gaf me haar naaimachine cadeau, daar kon ik mijn creativiteit wel in kwijt. Klein detail… ik kon nog helemaal niet werken met een naaimachine! Dat heb ik mezelf aangeleerd door diverse YouTube-tutorials te volgen.

Met sjaals en tassen maakte ik mijn vriendinnen heel blij. Een speciale kleur of klein detail, de combinatie van mijn creativiteit en de wensen van mijn klanten bleek perfect te zijn.

Het is niet alleen bij sjaals en tassen gebleven. Tegenwoordig maak ik ook portemonnees, heb ik een eigen interieur- en keukenlijn en is mijn assortiment aan tassen aanzienlijk gegroeid. Kwaliteit, creativiteit en jouw wensen zijn de basis van mijn werk. Samen creëren we iets waar jij heel lang plezier van hebt. Want als jij blij bent, dan ben ik dat ook!

Natuurlijk is het ook mogelijk één van de producten uit het bestaande aanbod aan te schaffen. Kijk hiervoor op de webshop pagina, natuurlijk kun je hier ook inspiratie op doen voor je eigen ontwerp.

Liefs,

Puck