Vroeger spaarde ik ze al, sleutelhangers, van die kleine hebbedingetjes. En dat is bij mij nog steeds niet veranderd. Zie hieronder een voorbeeld van een gedeelte van mijn collectie. En dan te bedenken dat ik nog een doos vol heb liggen bij mijn ouders.

Het is natuurlijk ook een handig product, want je hebt overal wel sleutels voor nodig, dus ook een mooie sleutelhanger. En het staat ook nog eens leuk als je een sleutelhanger aan je sleutelbos hebt zitten. Je ziet het vaak dat mensen een sleutelkasje hebben en daar hangen ze mooi opgelijnd. Of ergens in een mandje in de hal van huis of in de keukenla. Maar het blijft altijd een zaak om de juiste sleutels te vinden, want ze lijken immers allemaal op elkaar 😉

Orde in de chaos met een stijlvolle leren sleutelhanger

Om een beetje orde te brengen in die berg met sleutels, en vooral ook niet te vergeten waar alle sleutels van/voor zijn is het handig om hem te labelen. Dat kan uiteraard op verschillende manieren, zoals een leren sleutelhanger, een sleutelhanger met naam, een sleutelhoesje, een stoffen sleutelhanger, etc.

Verschillende materialen voor sleutelhanger

Sleutelhangers van leer, stof, plastic, kralen, metaal, steen, nou ja eigenlijk alles soorten materialen kunnen wel gebruikt worden voor een sleutelhanger. Niet alleen de sleutelhanger zelf maar ook het versiersel en de bevestiging heb je in veel soorten. Het is dan ook niet gek dat je over al internet wel sleutelhangers kan kopen.

Sleutelhoesjes zijn helemaal hip

Een sleutelhoesje is ideaal, want wie gooit zijn sleutels nu niet in zijn tas met allemaal andere spullen zoals een telefoon. En je wil uiteraard niet dat je sleutels krassen geven op je kostbare telefoon. Hoesjes van leer, stof, plastic eigenlijk alle soorten worden aangeboden.

Kleurrijk of een chique stijl

Het is je vast niet ontgaan dat iedereen een andere stijl en smaak heeft ? Dat is juist leuk want hierdoor kan jij je onderscheiden. Van bohemian syle met allemaal kleuren en veertjes tot een strakke leren sleutelhanger met of zonder naam.

Een relatiegeschenk die indruk maakt

Maar bovenal is een sleutelhanger ook een goed reclamemiddel of relatiegeschenk. Geef als bedrijf je klanten een gepersonaliseerde sleutelhanger. Zo maak je met jou bedrijfsnaam reclame en maak je een goede indruk door een gepersonaliseerd cadeau te geven! Altijd leuk. 

Kinderen en sleutelhangers

Altijd handig om aan de knuffel van je kleinte te bevestigen, dan weten ze op de crèche ook van wie welke knuffel is! Mooi meegenomen toch? Maar ook aan de speen, kindertag, kinderwagen is het leuk en super handig. Zijn je kinderen wat ouders dan kan je hem bijvoorbeeld bevestigen aan de sleutel van de fiets. Zo weet je altijd welke sleutel bij welke fiets hoort.

 

Kortom Sleutelhangers zijn nooit uit het modebeeld verdwenen. Je hebt ze in alle soorten en maten en eigenlijk is het altijd wel handig om een sleutelhanger (of meerdere) in huis te hebben. Daarnaast is het het perfecte cadeau waar iedereen heel blij mee is!

Dit bericht is gepost in Trends. Bookmark de link.
Deze site maakt gebruik van cookies om jou de meest relevante ervaring te bieden. Klik op accept om akkoord te gaan met het gebruik van deze cookies.