Workshop

Op zoek naar een leuke workshop met je vriendinnen, collega’s of famlie? Puck Designs biedt een aantal creative workshops voor o.a. vrijgzellenfeestjes, babyshowers, afscheidspartijtjes, verjaardagsfuif of gewoon als gezellig uitje. Een workshop is een gezellige  activiteiten om samen iets moois te creëren. Je hoeft geen ervaring te hebben met leer bewerken. Met aandacht, begeleiding en advies zorgen we er samen voor dat jij tevreden naar huis gaat.

We maken in deze workshops gebruik van restleer, dus nog eens lekker duurzaam ook.

Neem contact op over een workshop

Workshop aanbod van Puck Designs

Workshop

Speenkoord en slabbetje

Maak in 2,5 uur tijd een speenkoord en een slabbetje.

Leer meer
Workshop

Leren woonaccessoires

Maak in 2,5 uur tijd prachtige leren woonaccessoires. Van kaarshouders tot pannenlappen en van sleutelhanger tot onderzetters. Ervaring is geen vereiste!

Lees meer

Wat is een workshop?

Eigenlijk is het een onderwijsactiviteit, klinkt wat zwaar maar dat is het niet. Het is een manier om theorie en praktijk samen te brengen in 1 activiteit. Hierin zijn actieve deelnemers heel belangrijk, wat zij moeten uiteindelijk de actie uitvoeren. Kijk ook eens op Wikipedia voor een beschrijving over Workshops.

Wanneer deelnemen aan een workshop?

Het is leuk om deel te nemen aan een workshop als je zowel theoretisch als praktische zaken wil leren over een bepaald onderwerp. De workshops bij Puck Designs zijn vooral praktisch ingestoken. Heerlijk met je handen werken en mooie dingen maken. Het zijn toegankelijke workshops tenzij anders aangegeven. 

Voor wie is een workshop geschikt?

Iedereen kan deelnemen vanaf 12 jaar oud, Kinderen tussen de 12 jaar en 18 jaar moeten wel onder begeleiding staan van een oudere. Dit in verband met de tools (gereedschap) die gebruikt worden. Als je een blessure hebt aan je hand dan kan het lastig zijn om leer uit te snijden, maar ik meestal zie ik dat er wel hulp wordt geboden vanuit de groep. 

Wanneer zijn de workshops?

De workshops zijn in overleg te plannen. Workshops kunnen gehouden worden in het weekend of door de weeks, altijd in overleg. Voor 2020 staan er al groepen gereserveerd. Wil jij eens deelnemen aan een workshop, maar ben je met te weinig, stuur dan een berichtje dan kijken we samen naar de mogelijkheden.