Workshop

Op zoek naar een leuke workshop met je vriendinnen, collega’s of famlie? Puck Designs biedt een aantal creative workshops voor o.a. vrijgzellenfeestjes, babyshowers, afscheidspartijtjes, verjaardagsfuif of gewoon als gezellig uitje. Een workshop is een gezellige  activiteiten om samen iets moois te creëren. Je hoeft geen ervaring te hebben met leer bewerken. Met aandacht, begeleiding en advies zorgen we er samen voor dat jij tevreden naar huis gaat.

We maken in deze workshops gebruik van restleer, dus nog eens lekker duurzaam ook.

Neem contact op over een workshop

Workshop aanbod van Puck Designs

Speenkoord & slofjes

Verras je zwangere vriendin met deze fantastische workshop! Maak voor haar baby of die van jezelf een speenkoord met matchende slofjes. 

Wat gaan we maken?

Elke deelnemer maakt in 2 uur tijd:

  • speenkoord met naam (1 stuk)
  • slofjes (1 paar)
Bekijk de Workshop Speenkoord & slofjes
Leren speenkoord met naam

Clutch

Steel de show met je zelfgemaakte Clutch. Neem hem mee tijdens het winkelen of tijdens het stappen.

Wat gaan we maken?

Elke deelnemer maakt in 3,5 uur tijd: 

  • clutch (1 stuk)

Dit doen we aan de hand van vaste patronen. Nadat je het patroon hebt gekozen kun je hem volledig personaliseren. 

Bekijk de workshop clutch maken
Workshop

Woonaccessoires

Verfraai jouw interieur met woonaccessoires van of met leer. Neem zelf producten mee die je wil pimpen, of gebruik de aangeboden items.

Wat gaan we maken?

Elke deelnemer maakt in 2 uur tijd:

  • sleutelhanger (1 stuk)
  • pannenlappen (2 stuks)
  • servetringen (4 stuks)
  • handgrepen voor bijvoorbeeld een kastje (4 stuks) of leren ophang systeem (2 stuks)
  • waxinelichtjes houders (2 stuks)

Er kan geruild worden, bekijken de pagina door op onderstaande knop de klikken.

Bekijk de workshop woon accessoires
Workshop

Wat is een workshop?

Eigenlijk is het een onderwijsactiviteit, klinkt wat zwaar maar dat is het niet. Het is een manier om theorie en praktijk samen te brengen in 1 activiteit. Hierin zijn actieve deelnemers heel belangrijk, wat zij moeten uiteindelijk de actie uitvoeren. Kijk ook eens op Wikipedia voor een beschrijving over Workshops.

Wanneer deelnemen aan een workshop?

Het is leuk om deel te nemen aan een workshop als je zowel theoretisch als praktische zaken wil leren over een bepaald onderwerp. De workshops bij Puck Designs zijn vooral praktisch ingestoken. Heerlijk met je handen werken en mooie dingen maken. Het zijn toegankelijke workshops tenzij anders aangegeven. 

Voor wie is een workshop geschikt?

Iedereen kan deelnemen vanaf 12 jaar oud, Kinderen tussen de 12 jaar en 18 jaar moeten wel onder begeleiding staan van een oudere. Dit in verband met de tools (gereedschap) die gebruikt worden. Als je een blessure hebt aan je hand dan kan het lastig zijn om leer uit te snijden, maar ik meestal zie ik dat er wel hulp wordt geboden vanuit de groep. 

Wanneer zijn de workshops?

De workshops zijn in overleg te plannen. Workshops kunnen gehouden worden in het weekend of door de weeks, altijd in overleg. Voor 2020 staan er al groepen gereserveerd. Wil jij eens deelnemen aan een workshop, maar ben je met te weinig, stuur dan een berichtje dan kijken we samen naar de mogelijkheden.